Björn Axén
200.000000

Dry Shampoo Soft Touch 200 ml

145,00 kr
Mycket lätt torrschampo som ger håret en ren, fyllig och mjuk känsla. Ger ett naturligt resultat utan "produktkänsla". Dermatologiskt testad. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Dry Shampoo Soft Touch är vårt lättaste torrschampo och passar dig som inte vill ha så mycket produktkänsla i håret. Dry Shampoo Soft Touch gör att håret känns renare och fylligare men fortfarande mjukt. Ger ett naturligt resultat med lätt textur. Lämnar inte spår på mörka hår eller kläder. Dermatologiskt testad.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001701967

Appliceras i torrt hår, skakas före användning. Sprayen rekommenderas till både hårbotten och längder. Massera i hårbotten för att få upp volym.
Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Aqua, Glycerin, Panthenol, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Parfum
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.