Björn Axén
200.000000

Dry Shampoo Deep Brown 200 ml

145,00 kr
Torrschampo med brunt pigment. Ger ett naturligt resultat och lämnar inga rester. Dermatologiskt testad. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Ett brunt torrschampo för snabb uppfräschning mellan tvättarna. Sprayen har ett vackert brunt pigment som förbättrar det bruna hårets glans med en neutral nyans. Dry Shampoo Deep Brown ger ett naturligt resultat och lämnar inte spår av rester när det appliceras. Dermatologiskt testad.

Fräsch, fruktig och blommig doft med inslag av sandelträ och musk.

Bar-code: 7350001703367

Appliceras i torrt hår, skakas före användning. Sprayen rekommenderas till både hårbotten och längder. Låt verka 1 min. Massera i hårbotten för att få upp volym.
Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, CI 77499, Silica, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Triethoxycaprylylsilane, Parfum, CI 77491, CI 77492
Att återvinna dina gamla flaskor är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.
Nominerad i Swedish Beauty Awards 2018