Björn Axén
100.000000

Organic Universal Styling Cream 100 ml

190,00 kr
En ekologisk stylingkräm med naturliga ingridienser för alla hårtyper. Minst 95% naturliga- och 10% ekologiska ingredienser. Klimatkompenserad förpackning.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Organic Universal Styling Cream är en ekologisk återfuktande kräm som skapar volym där det behövs, definierar lockiga hår, tar bort frizz och förbättrar texturen på håret. Ingredienser utvunna från nordiska grödor får håret att kännas välmående och friskt. Pssar alla hår. Innehåller minst 95% naturliga ingredienser och 10% ekologiska ingredienser. Dermatologiskt testad. Klimatkompenserad förpackning.

Doftsatt med naturlig kallpressad eterisk bergamottolja.

Bar-code: 7350001709000

Ta en liten klick och massera ut i händerna. Arbeta in ordentligt i handdukstorkat hår, i längder och toppar. Låt självtorka eller föna. För extra definition applicera även i torrt hår.
Aqua, Cetearyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Canola Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Cera Alba, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Phenoxyethanol, Avena Sativa Kernel Extract, Caprylyl Glycol, Betaine, Limonene, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Linalool, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Geraniol
Produkten tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Förpackningen är klimatkompenserad vilket betyder att vi kompenserar de koldioxidutsläpp som tillverkning av förpackningen orsakar. Björn Axén har valt att kompensera i trädplantering genom Vi-skogen vars syfte är att via träjordbruk minska fattigdomen och bidra till en hållbar miljö kring Victoriasjön. Förpackningen är delvis gjord i återvunnen plast. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Universal Styling Cream är utsedd till "Årets Beauty Hero" av tidningen Styleby. Med motiveringen: "Grundliga tester utförda av STYLEBY visar att produkten håller vad den lovar och ger ett utmärkt resultat. Produkten utmärker sig som en skönhetshjälte som berikar och förbättrar kvinnors liv".