Björn Axén
150.000000

Organic Texturizing Salt Water Spray 150 ml

190,00 kr
Ekologisk, vårdande och kladdfri saltvattenspray för alla hårtyper och som ger en lätt textur och volym. Minst 99% naturliga- och 10% ekologiska ingredienser. Klimatkompenserad förpackning. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Ekologisk, vårdande Salt Water Spray för alla hår. Ger en lätt textur och volym samtidigt som den förebygger statiskt hår. Kombinationen av naturligt salt och sorbitol med ekologiskt havreextrakt och nordisk sockerbeta gör detta möjligt. Utmärkt som grund inför en uppsättning eller fläta. Passar alla hår. Innehåller minst 99% naturliga ingredienser och 10% ekologiska ingredienser. Dermatologiskt testad. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.

I Björn Axéns naturliga vård- och stylingserie är alla produkter doftsatta med naturlig kallpressad eterisk bergamottolja

Bar-code: 7350001704005

Spraya i handdukstorkat hår och låt självtorka eller föna torrt. Kan med fördel appliceras flera gånger för mer produktkänsla.
Aqua, Alcohol Denat., Sodium Chloride, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Geraniol
Produkten tillverkas i Sverige på en fabrik som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Förpackningen är klimatkompenserad vilket betyder att vi kompenserar de koldioxidutsläpp som tillverkning av förpackningen orsakar. Björn Axén har valt att kompensera i trädplantering genom Vi-skogen vars syfte är att via träjordbruk minska fattigdomen och bidra till en hållbar miljö kring Victoriasjön. Förpackningen är delvis gjord i återvunnen plast. Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.