Björn Axén
250.000000

Megafix Hairspray Limited Edition Iris Van Herpen 250 ml

145,00 kr
  • Vår bästsäljande hårspray med unik design av haute couture designern Iris van Herpen
  • 10% av vinsten för varje såld flaska skänker Björn Axén till Regnbågsfonden
  • Glansgivande med extra stark fixering
  • Vegan

 

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Björn Axéns bästsäljande och mest kraftfulla hårspray, nu i limiterad utgåva med design framtagen för Björn Axén av den holländska haute couture designern Iris van Herpen – känd för sina innovativa verk och vackra mönster.

Megafix Hairspray är en glansgivande hårspray för extra stark fixering av färdig frisyr. Den motverkar frissigt och elektriskt hår.

10 % av vinsten för varje såld flaska skänker Björn Axén till Regnbågsfonden; en stiftelse som jobbar för alla människors lika rättigheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

Iris van Herpen 

Iris van Herpen är en holländsk modedesigner känd för sina vackra mönster och innovativa design. Hennes verk är inspirerade av konst, filosofi och ny teknik som förenas med mode och tillsammans skapar ett unikt och häpnadsväckande uttryck.

Van Herpens skapelser har burits av både Björk och Lady Gaga på skivomslag och konserter. De har visats i modemagasin som Vogue, Numero och Dazed and Confused och hon har deltagit i ett 40-tal utställningar på museer, gallerier och butiker runt om i världen.

År 2020 hade Björn Axén äran att frisera och styla håret på alla modeller inför Iris van Herpens modevisning i Paris.

Regnbågsfonden

Regnbågsfonden är en stiftelse som jobbar med att finansiellt hjälpa HBTQ-personer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där HBTQ-personer förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner. 

 

Bar-code: 7350001708416

Sprayas på färdig frisyr från ca 20 cm avstånd. Används enbart i torrt hår.
Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate, Copolymer, Aqua, Aminomethyl Propanol, VP/VA Copolymer, Trimethylsiloxyphenyl, Dimethicone, Panthenol, Citric Acid, Parfum