Björn Axén
80 ml

Root Concealer Intense Black 80 ml

140,00 kr
En svart root concealer som täcker 100% av utväxten. Matchar alla svarta hårnyanser och blandar sig perfekt med resten av håret. Dermatologiskt testad. Vegan.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Root Concealer som döljer grått hår och utväxt. Tvättas ur. En specialutformad applikator gör att man undviker att få produkten på hud och kläder vid applicering. Den fina fördelningen som munstycket ger bidrar också till ett naturligt resultat. Färgen blandar sig perfekt med resten av håret och den utvalda intensivt svarta nyansen är specifikt framtagen för att matcha även riktigt djup svart hårfärg. Tvättas ur gradvis med start från första schamponeringen. Dermatologiskt testad. 100% täckande.

Parfymfri.

Bar-code: 7350001701974

Skydda kläder vid applicering. Skaka innan användning. Applicera i torrt hår från cirka 1 dm. Direkt i benan eller/och vid härfästet kring ansiktet. Låt torka 3 minuter. Har du sprayat flera lager kan det ta längre tid att torka. Om du får färg på huden, tvätta direkt med tvål och vatten eller schampo. Tips för snyggast applicering: Öva några gånger för att få koll på hur sprayen fördelas, hur snabbt och länge du ska hålla inne sprayknappen och hur nära du måste hålla. Vid applicering vid hårfästet så är det bra att sätta upp håret i tofs för att lättare komma åt. Om färgen ska hålla extra bra kan man avsluta med att spraya en hårspray över.
Butane, Isobutane, Ethyl Trisiloxane, Propane, CI 77499, Trimethylsiloxysilicate,Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylyl Trimethicone, Triethoxycaprylylsilane,Propylene Carbonate, Stearalkonium Hectorite, Silica
Gammal hårspray räknas som farligt avfall och ska lämnas till en miljöstation. Det är viktigt är att sprayflaskan är ordentligt tömd (pystömd) innan den lämnas för återvinning. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material.
Nominerad i Swedish Beauty Awards 2018.