Björn Axén
50.000000

Color Shot Washout Honey Blonde 50 ml

129,00 kr
Vårdande ljusblont färgpigment som blandas med ditt favoritbalsam för ett snabbt, enkelt och kontrollerat färgresultat. Vegan.
Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Color Shot är ett vårdande färgpigment som blandas med ditt favoritbalsam för ett snabbt, enkelt och kontrollerat färgresultat. Du bestämmer själv hur intensiv färg du vill ha; mindre del pigment och du får ett mildare resultat, mer pigment och färgen blir mer intensiv. Utgångsläget på ditt hår spelar också stor roll, ju ljusare hår, desto intensivare resultat. Color Shots är en temporär färg, den tvättas successivt ur med schampo. Räcker upp till 10 färgningar, beroende på hur mycket pigment du använder. Fäller inte och är lätt att tvätta ur. Innehåller solrosolja, Vitamin E och pro-vitamin B5 för glans och vård. Fri från parfym, silikoner, parabener, ammoniak och väteperoxid. Vegan.

Parfymfri.

Bar-code: 7350001703992

1. Schamponera håret innan användningen av färgen.
2. Dosering. Bland 1/3 färg med 2/3 balsam. Antingen blandar du i en skål eller så blandar du direkt i handflatan. Se till att färgen blandas ordentligt med ditt balsam.
3. Färgblandningen appliceras i handdukstorkat hår i de delarna som du vill färga.
4. Låt verka i 7-15 minuter och skölj ur med vatten. Ju längre du har blandningen i håret desto starkare resultat.
Om du är osäker på intensiteten rekommenderar vi att du testar på en hårslinga först. Alla hår har olika förutsättningar och vissa tar till sig mer färg än andra. Behandlat hår tar åt sig mer färg än obehandlat.
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Propanediol, Lactic Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Basic Brown 17
Kork och tub sorteras i behållaren för Plastförpackningar och kartongen i behållaren för Kartong. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.