Björn Axén
125 ml

Sensitive & Dry Scalp Treatment Gel, 125 ml

En effektiv och fettfri behandling i gelform för känslig och irriterad hårbotten. Innehåller ingredienser som återfuktar, mjukgör och lugnar. Parfymfri och dermatologiskt testad.
Läs mer
Reducerat pris 80,00 kr Ordinarie pris 160,00 kr
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

För behandling av känslig hårbotten. En effektiv fettfri gel för omedelbar lindring vid torr, känslig och irriterad hårbotten. Aktiva ingredienserna Xpert moist TM och Sea Moss återfuktar rikligt, mjukgör och lugnar hårbotten. Parfymfri och dermatologiskt testad. Om du lider av känslig hårbotten kan du uppleva att din hårbotten är torr och irriterad. Den kan även vara inflammerad.

Bar-code: 7350001701745

Masseras in i fuktig hårbotten. Vid extra behov kan gelen masseras in i torr hårbotten.
Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Alanine, Proline, Serine, Sodium Phosphate, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.