Björn Axén Tools

Hair Dryer Excellent Pro 5193

1 499,00 kr
  • Professionell hårfön som förkortar torktiden tack vare ett extremt högt lufttryck.
  • Två fönmunstycken, 6 och 9 mm, och ett volymmunstycke ingår.
  • 2100 W och sladd på 2,8 m.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Excellent Pro har en BLDC-motor vilket ger hårfönen en avsevärt längre livslängd samt förkortar torktiden tack vare ett extremt högt lufttryck. En extra bonus är att fönen får en lägre vikt med denna typ av motor än en traditionell hårfön. Två fönmunstycken, 6 och 9 mm samt ett volymmunstycke ger dig maximal valmöjlighet att styla ditt hår till önskat resultat. Cool-shot funktionen fixerar frisyren som du önskar. Dessutom har hårfönen en joniseringsfunktion som reducerar statisk elektricitet och gör att ditt hår blir extra glansigt och mjukt. Med 2100 W Brushless DC motor (BLDC), joniseringsfunktion för ett antistatiskt och glänsande resultat samt 3 värmeinställningar och 2 hastigheter plus cool-funktion. Två fönmunstycken, 6 och 9 mm, och ett volymmunstycke ger maximal valmöjlighet. 2,8 meter sladd för flexibel styling. Löstagbart filter för enkel rengöring.

Bar-code: 5708642051934

Handdukstorka och borsta igenom hela håret så att eventuella lösa hårstrån lossnar innan du använder hårtorken. Välj önskad hastighet och värme med hjälp av vippknapparna på hårtorkens handtag. Hårtorken har 2 hastigheter och 3 värmelägen. Hög temperatur och hög luftgenomströmning är att föredra om håret skall torkas snabbt.
Elavfall kan innehålla gifter samt ämnen och komponenter som kan återvinnas eller återanvändas. Allt elavfall ska lämnas till en miljöstation. Du är även välkommen att lämna tillbaka förbrukade stylingverktyg som du köpt på Björn Axén på någon av våra salonger.
Nominerad i Swedish Beauty Awards 2017.