Björn Axén Tools

Magic Style Brush 45 mm 3103

749,00 kr
  • En stylingborste på 45 mm som snabbt och enkelt ger ett perfekt resultat!
  • En kombination av locktång och rundborste.
  • Ger ett välformat och glansigt resultat.
Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Magic Style Brush – den ultimata stylingborsten som snabbt ger perfekt resultat. Det har aldrig varit enklare att styla ditt hår. Vi har lyckats kombinera det bästa från två traditionella stylingverktyg – locktången och rundborsten. Borsten ger ordentligt grepp om håret, och i kombination med integrerad värme och jonisering får du en professionell styling med ett välformat och glansigt resultat. Magic Style Brush blåser inte luft.

Bar-code: 5708642031035

Innan du använder Magic Style Brush ska du se till att håret är helt torrt. Ta sen en hårslinga och börja nära hårbotten. Dra borsten sakta genom hårslingan (precis som när du borstar håret) samtidigt som du roterar borsten. Forma topparna genom att vrida borsten åt de håll du önskar. Håll borsten någon sekund när du når topparna så att håret formas. Det här verktyget blir mycket varmt! Se till att varma delar inte kommer i kontakt med hårbotten, ansikte, hals eller händer.
Elavfall kan innehålla gifter samt ämnen och komponenter som kan återvinnas eller återanvändas. Allt elavfall ska lämnas till en miljöstation. Du är även välkommen att lämna tillbaka förbrukade stylingverktyg som du köpt på Björn Axén på någon av våra salonger.
Magic Style Brush vann årets Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2014 i kategorin Årets Stylingverktyg, med motiveringen: "Enkel utan krusiduller skapar den här manicken magi på ett kick även för en nybörjare. Vad är en bal på slottet utan den här"?