Björn Axén

Grundkurs i håruppsättning, Göteborg

3 937,50 kr
  • Göteborg
  • Datum och tid:  6 mars 2021, 10.00 – 17.00 
  • Plats: Svenska Frisörskolan, Ekelundsgatan 9, Göteborg
  • Kursledare: Cattis Ylinenpää och Emma Bredberg
  • Pris: 3150 kr exkl moms

 

För din trygghet - Så hanterar Björn Axén Academy Covid-19

Vi följer utvecklingen noga

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

För att du ska känna dig trygg med att boka kurs hos oss vill vii berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Covid-19.

Färre deltagare - Vi är färre deltagare och arbetar i små grupper under kurstillfället så vi kan hålla avstånd till varandra.

Munskydd – Kursledarna använder alltid visir eller munskydd vid kurstillfället. Vi ser gärna även att du som deltagare använder munskydd, har du inte ett eget så får du ett av oss.

Rengöring – Självklart är vi noga med hygien, tillhandahåller handsprit och desinficerar ytor och verktyg innan varje kurstillfälle.

Vi håller avstånd - Vi tar inte våra kursdeltagare i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen. 

Vi följer utvecklingen noga - Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Uppsättning grund
Fundamentet till alla uppsättningar

Den här kursen är basen till alla Björn Axéns uppsättningar. Här får du lära dig unika tekniker för hur hår skulpteras och hanteras för att nå de resultat du önskar. Rätt planering, förbehandling, nålteknik och produktval är grundläggande för alla uppsättningar och genom att behärska detta kan du ta dig an alla typer av önskemål på salongen. Under kursen arbetar vi bland annat med tofsfästen, valkar och mjuka/lockiga kamningar.

Packa med:

Svinborste
Utredningsborste
Pinnkam
Locktång

Plattång

Dockhuvud lånar du hos oss.
Lunch ingår ej, men självklart finns det dryck och fika/tilltugg under dagen.

Kursen innehåller demo på modeller samt eget arbete på docka där du själv testar teknikerna under handledning. 

 

Har du frågor? Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350