Björn Axén

Hårstylistutbildning, Stockholm

16 187,50 kr
  • Vår 2021: 3 – 7 maj 
  • Kursledare: Sofie Olofsson och Peter Hägelstam
  • Plats: Björn Axén, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm
  • Pris: 12 950 exkl moms

Produktkit innehållande tools och produkter till ett värde av 5000 kr ingår.

För din trygghet - Så hanterar Björn Axén Academy Covid-19

Vi följer utvecklingen noga

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

För att du ska känna dig trygg med att boka kurs hos oss vill vii berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Covid-19.

Färre deltagare - Vi är färre deltagare och arbetar i små grupper under kurstillfället så vi kan hålla avstånd till varandra.

Munskydd – Kursledarna använder alltid visir eller munskydd vid kurstillfället. Vi ser gärna även att du som deltagare använder munskydd, har du inte ett eget så får du ett av oss.

Rengöring – Självklart är vi noga med hygien, tillhandahåller handsprit och desinficerar ytor och verktyg innan varje kurstillfälle.

Vi håller avstånd - Vi tar inte våra kursdeltagare i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen. 

 

 

 

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Välkomna till en skräddarsydd hårvecka för dig som vill bli utbildad hårstylist! Lär dig grunderna i hårstyling och inspireras av erfarna hårstylister. Vi går igenom produkter och verktyg, forma hår, föning, locktång/plattång, volym, uppsättning, fästtekniker och löshår. Kursen innehåller demo samt eget arbete på docka. En perfekt start för dig som vill kombinera yrket makeup-artist med hårstyling.

Produktkit (verktyg och produkter) till ett värde av ca 5000 kr ingår i kurskostnaden.

Att ta med vid kursstart:
Inget behöver packas med, du lånar alla verktyg samt dockhuvud hos oss.

Har du frågor? Maila vår kursansvariga petra.lundin@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Varför Björn Axén Academy?

Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!
Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser.
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!