Björn Axén

Brud- och baluppsättningar, Göteborg

3 937,50 kr
 • Kursledare: Emma Bredberg och Cattis Ylinenpää

 • Datum: 7 mars 2021

 • Plats: Svenska Frisörskolan, Ekelundsgatan 9, Göteborg

 • Tid: 10.00 – 17.00

 • Pris 3150 kr exkl moms

 

För din trygghet - Så hanterar Björn Axén Academy Covid-19

Vi följer utvecklingen noga

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

För att du ska känna dig trygg med att boka kurs hos oss vill vii berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Covid-19.

Färre deltagare - Vi är färre deltagare och arbetar i små grupper under kurstillfället så vi kan hålla avstånd till varandra.

Munskydd – Kursledarna använder alltid visir eller munskydd vid kurstillfället. Vi ser gärna även att du som deltagare använder munskydd, har du inte ett eget så får du ett av oss.

Rengöring – Självklart är vi noga med hygien, tillhandahåller handsprit och desinficerar ytor och verktyg innan varje kurstillfälle.

Vi håller avstånd - Vi tar inte våra kursdeltagare i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen. 

Vi följer utvecklingen noga - Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

Läs mer
 • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
 • Nöjd-kund-garanti
 • Betala med Klarna

Varmt välkommen till kursen Brud- och baluppsättningar i Göteborg!

Bli inspirerad av vårens trender och lär dig användbara uppsättningstekniker för vårens och sommarens festligheter. Kursledarna visar vackra uppsättningar samt ger dig många tips som underlättar arbetet med långa hår inför bröllop, bal och fest.

Innehåll
Efterfrågade bröllopsfrisyrer på långt hår
Trender inom brud och fest
Fästtekniker
Hållbarhet
Tidseffektivitet

Information
Kursen innehåller demo på modeller samt eget arbete på docka där du själv testar teknikerna under handledning.

Packa med

 • Svinborste
 • Utredningsborste
 • Pinnkam
 • Locktång
 • Plattång

Lunch ingår ej, men självklart finns det dryck och fika/tilltugg under dagen.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser. 
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!