Björn Axén

Att tala från scen

1 618,75 kr
  • Datum och tid: 8 mars 2021, 9.00 – 11.00
  • Plats: Björn Axén, Birger Jarlsgatan 33, Stockholm
  • Kursledare: Lina Ressner
  • Pris: 1295 kr exkl moms

 

För din trygghet - Så hanterar Björn Axén Academy Covid-19

Vi följer utvecklingen noga

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare och eventuella modeller att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kursdeltagare som känner av minsta förkylningssymptom att boka av sin kurs. Kontakta petra.lundin@bjornaxen.se eller via telefon 08-545 27 350. Självklart betalar vi tillbaka hela kursavgiften om du tvingas boka av.

För att du ska känna dig trygg med att boka kurs hos oss vill vii berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Covid-19.

Färre deltagare - Vi är färre deltagare och arbetar i små grupper under kurstillfället så vi kan hålla avstånd till varandra.

Munskydd – Kursledarna använder alltid visir eller munskydd vid kurstillfället. Vi ser gärna även att du som deltagare använder munskydd, har du inte ett eget så får du ett av oss.

Rengöring – Självklart är vi noga med hygien, tillhandahåller handsprit och desinficerar ytor och verktyg innan varje kurstillfälle.

Vi håller avstånd - Vi tar inte våra kursdeltagare i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen. 

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Att tala från en scen är en stor konst.

Att få publiken att lyssna och förstå, och faktiskt även minnas det som lärts ut kräver engagemang, kunskap och förberedelser. Oavsett om du står på en stor scen med hundratals frisörer som ska inspireras eller framför några få som ska informeras om produktnyheter så är uppgiften densamma. Hur får man folk att lyssna på det man har att säga? Hur trollbinder man en publik?

Lina har med stor framgång både lyckats göra kemilektioner spännande samt underhållit på stora arenor. Med noggranna förberedelser, stor respekt för publikens tid och med ett ständigt fokus på ”vad vill jag att publiken ska känna och minnas när de går härifrån” har hon lyckats att roa, undervisa och inspirera på ett sätt som inte undgått någon.

Titeln Årets Frisörlärare 2019 är ett bevis på hennes förmåga och kraft.