Björn Axén

Maple Wood Cleaning Brush

160,00 kr

Björn Axéns rengöringsborste för hårborstar tar effektivt bort hår från din borste så att borsten känns fräsch och håller längre.

Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

En hårborste slängs ofta i förtid för att många tycker den blir ofräsch. Om man rår om sin hårborste på bra sätt så leder det till att den håller längre och framförallt känns fräsch längre. En smutsig borste kan göra håret fett och orent vilket är motsatsen till vad man vill ha.

Efter varje borstning ska man alltid ta bort hår från borsten. Man kan sedan följa upp med en rengöringsborste för att mer grundligt ta bort rester som ligger nere i botten på borsten.

Glöm inte att också regelbundet rengöra borsten med lite ljummet vatten och mild tvål. Det gör du med fingrarna och tops. Se till att inte vatten går in i borstkudden. Låt borsten torka på sidan eller upp och ner så att allt vatten rinner bort från borsten.

Om du har mycket hår på borsten, ta först det med händerna. Följ sedan upp med rengöringsborsten. Borsta ända ner till botten. Arbeta med tag utåt/ifrån dig. Håll borsten vinklad lätt nedåt så att rester faller neråt eller samlas i rengöringsborsten. Ta bort rester från rengöringsborsten med jämna mellanrum för att den hela tiden ska hållas fräsch, annars för du bara tillbaka resterna i nästa drag. När du är färdig, rengör rengöringsborsten med mild två och ljummet vatten. Björn Axéns rengöringsborste har extra starka strån som effektivt fångar upp orenheter. Den är också perfekt liten för att passa de flesta borstar och necessärer. Inkludera den i din hårborstrutin och du kommer märka skillnad på hur fräsch din borste håller sig.