GHD

Gold glacial blue

Reducerat pris 949,50 kr Ordinarie pris 1 899,00 kr
Prisbelönt plattång Ghd Gold glacial blue med snabb uppvärmning på endast 25 sekunder. Två sensorer inom varje platta och tvåzon som säkerställer en jämn värmefördelning med optimal temperatur samtidigt som du stylar vilket ger ett elegantare, slätare och sundare hår. Automatisk avstängning.
Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Prisbelönta ghd gold® styler plattång har en tvåzonsteknik för en premiumprestation. Den består av två sensorer inom varje platta och tvåzon som säkerställer en jämn värmefördelning med optimal temperatur samtidigt som du stylar vilket ger ett elegantare, slätare och sundare hår*. Dessutom har den eleganta designen, den runda tången och de släta plattorna egenskaper som ger dig en slitagefri look som gör den perfekt för alla hårtyper. Varje ghd gold® glacial blue styler innehåller ett komplett kit med en matchande värmeresistent väska och skyddsplatta. Vardagsstylingen har aldrig varit lättare.

Bar-code: 5060569861905

Uppvärmning på 25 sekunder: för en snabb och enkel styling. Automatiskt viloläge: stängs av efter 30 minuters inaktivitet. Universalspänning som ger samma överlägsna resultat oavsett var du befinner dig i världen.