Davines
250.000000

Alchemic Conditioner Golden

319,00 kr
  • Färgförstärkande balsam särskilt för för honungs- och guldblonda hår som vill framhäva sin hårfärg
  • Rena färgpigment som förstärker och bevarar varmt blonda och guldiga toner och får din hårfärg att stråla av liv och lyster
  • Innehåller 98% nedbrytbara ingredienser varav 95% med naturligt ursprung
Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Davines Alchemic Conditioner Golden är ett färgförstärkande balsam särskilt för för honungs- och guldblonda hår som vill framhäva sin hårfärg. Det är en konditionerande creme som kompletterar Alchemic Shampoo Golden, då den bibehåller färgens intensitet och glans samt håller håret återfuktat och hälsosamt.

Formulan innehåller destillerade, rena färgpigment som förstärker och bevarar varmt blonda och guldiga toner och får din hårfärg att stråla av liv och lyster.

Innehåller 98% nedbrytbara ingredienser varav 95% med naturligt ursprung.

Hydroliserat mjölkprotein vårdar håret och motverkar kluvna hårtoppar, medan konditionerande ämnen särskilt för färgat hår skyddar och mjukgör håret samt ger en strålande glans. Har pH-värde 4,8. Innehåller destillerade färgpigment: Rena färgpigment som intensifierar och bevarar hårfärgen.

Bar-code: 8004608258964

Applicera en liten mängd i fuktigt hår efter schamponering med Alchemic Shampoo Golden. Kamma igenom håret så att balsamet sprids jämnt från rot till topp. Låt balsamet sitta kvar i 5 - 8 minuter, och skölj sedan noggrant.