Davines
625.000000

What a nourishing horizon

695,00 kr

Julbox från Davines med hårprodukter för torrt eller skadat hår, som bygger upp och stärker håret. Värde 903 kr.

Boxen innehåller:

  • Nounou Shampoo 250 ml
  • Nounou Conditioner 250 ml
  • Liquid Spell 125 ml
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Julbox från Davines med hårprodukter som bygger upp och stärker håret. Värde 903 kr.

Boxen innehåller:

Nounou shampoo 250 ml -  ett närande schampo som stärker hårets struktur. Perfekt för torrt hår eller hår som har skadats av behandlingar såsom slingor, blekning eller annan kemisk behandling. Produkten innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring samt en C-vitamin som har en antioxiderande effekt. Den innehåller också tomatextrakt som utvinns ur tomatens fruktkött och har påtagligt stärkande och närande egenskaper.

Nounou conditioner 250 ml - ett närande balsam som reder ut trassligt hår och ger stadga, mjukhet och en silkeslen känsla. Perfekt för torrt hår eller hår som har skadats av behandlingar såsom slingor, blekning eller annan kemisk behandling. Produkten innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring samt en C-vitamin som har en antioxiderande effekt. Den innehåller också tomatextrakt som utvinns ur tomatens fruktkött och har påtagligt stärkande och närande egenskaper.

Liquid Spell 125 ml -  en leave-in produkt för tunt och skadat hår. Den bygger upp och ger nytt liv till hårfibern. Ger volym, stärker håret och ger naturlig lyster. Håret får nytt liv och blir mjukare, fylligare och ser friskt ut. Skyddar mot värmestyling. Formar och hjälper till att förlänga formen på ett fönat hår.

Schampo och balsam för torrt eller skadat hår, samt en mousse som bygger upp, ger volym, stärker håret och ger naturlig lyster.

Bar-code: 8004608272380