Sebastian
400.000000

Shaper Zero Gravity 400ml

315,00 kr
Sebastian Shaper Zero Gravity. Denna snabbtorkande, borstbara hårspray ger lätt kontroll som trotsar tyngdkraften och garanterar en så lätt stadga att du knappt vet att den är där.
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Skapa en beröringsbar frisyr med rörlighet med Sebastian Professional Shaper Zero Gravity. Denna snabbtorkande, borstbara hårspray ger lätt kontroll som trotsar tyngdkraften och garanterar en så lätt stadga att du knappt vet att den är där. Sebastian hårspray ger silkeslen finish och flexibel stadga åt alla frisyrer. Denna professionella hårspray är idealisk för tunt hår, men fungerar väl för alla hårtyper och ger enkel kontroll. Hårspray med lätt till medelstark stadga, för alla hårtyper. Viktlös och enkel kontroll för rörlig frisyr. Lätt att borsta ur. Denna snabbtorkande hårsprej som kan borstas ger lätt, flexibel kontroll som trotsar tyngdkraften. Shaper Zero Gravity har kontroll som är så lätt att du nästan inte märker att den är där. Den skapar en greppbar, rörlig frisyr med flexibel stadga och en silkeslen finish. Viktlös, går att borsta, lätt till medium stadga.

Bar-code: 8005610268521

Spraya Sebastian Shaper Zero Gravity på torrt hår för ultralätt, flexibel stadga.Spraya på i skikt under stylingprocessen för att öka stadgan. Spreja över torrt hår för ultralätt, flexibel hållfasthet. Spreja i lager genom hela stylingen för att öka hållfastheten. Perfekt för tunt hår, men passar alla hårtyper.
Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Butyl Ester Of Pvm/Ma Copolymer, Glycerin, N-Butyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Octylacrylamide/Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Parfum, Aqua, Cyclopentasiloxane, Peg-12 Dimethicone, Linalool, Panthenol, Citronellol, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyl Cinnamal.