Sebastian
200.000000

116 Forte 200 ml

315,00 kr
Sebastian Mousse Forte. Denna professionella stylingprodukt ger stark stadga och volymboost åt lockigt hår, och gör att det känns mjukt. Sebastians stylingmousse med dess anti-frisseffekt hjälper till att stärka och kontrollera vågor och lockar samtidigt som det skyddar håret mot värmeskada.
Läs mer
Ej i lager
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Definiera och skydda lockar och vågor med Sebastian Professional Mousse Forte. Denna professionella stylingprodukt ger stark stadga och volymboost åt lockigt hår, och gör att det känns mjukt. Sebastians stylingmousse med dess anti-frisseffekt hjälper till att stärka och kontrollera vågor och lockar samtidigt som det skyddar håret mot värmeskada. Stylingmousse med stark stadga för lockigt hår. Volymboost, Långvarig frisskontroll, Med UV-skydd. Ge håret värmebeständig fyllighet och kraft. Mousse Forte ger stark hållfasthet för att bygga volym som ändå är mjuk att röra vid. Skapa uttrycksfulla vågor och lockar, eller ge dig på obegränsade frisyrmöjligheter. Skyddar håret från värmeskador och håller frissighet i schack dagen lång. Volymskapande mousse. Ger fylliga stärkta lockar och vågor med UV-skydd – för kontroll och lockar och vågor utan friss.

Bar-code: 8005610594637

Applicera Sebastian Mousse Forte i fuktigt hår.Lufttorka eller föna med en diffuser för att betona vågor och lockar.Föna för långvarig volym och stadga. Applicera i fuktigt hår. Lufttorka eller föna med diffuser för att framhäva vågor och lockar. Föna för fyllighet och volym som varar länge.
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Propane, Butane, Polyquaternium-11, Isobutane, Phenoxyethanol, Panthenol, Laureth-4, Disodium EDTA, Parfum/Fragrance, Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool