4-set, Saltvattenspray, värmeskydd, hårspray och torrsschampo

Ord. Pris: 665 kr

20% rabatt vid köp av 4-set.

Innehåll:

 • Organic texturizing salt water spray
 • Heat styling protection
 • Fixing hairspray
 • Dry spray texture & Volume
Läs mer
Anpassa 4-set, Saltvattenspray, värmeskydd, hårspray och torrsschampo

* Obligatoriska Fält

Anpassat / Skräddarsytt
4-set, Saltvattenspray, värmeskydd, hårspray och torrsschampo
4-set, Saltvattenspray, värmeskydd, hårspray och torrsschampo

I Lager

216,00 kr
Sammanfattning

  Från 216,00 kr

  Till 640,00 kr Ordinarie pris 675,00 kr

  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna
  Björn Axén 150 ml
  1 x Heat Styling Protection, 150 ml. Ord. pris 195,00 kr
  Heat Styling Protection är en värmeskyddande spray som ger ditt hår vård samtidigt som den skyddar upp till 220 grader. Perfekt vid styling med plattång och locktång. Heat Styling Protection har låg stadga och en lättviktsformula som passar alla hårtyper. Innehåller den enastående ingrediensen MiruStyle X-HP som skyddar hårets fibrer vid värmestyling. Berikad med Keratin, havsalger rika på mineraler och aminosyror samt vitamin B5 som skyddar håret och ger det glans. Innehåller även UV-skydd utvunnet ur solrosolja.
  Björn Axén 250 ml
  1 x Fixing Hairspray, 250 ml. Ord. pris 145,00 kr
  Fixing Hairspray är ett hårspray som passar bra som finish spray och för lättare fixering av färdig frisyr. Ger håret maximal glans och innehåller UV-skydd. Fixing Hairspray är den av våra spray som har lättast stadga. För lite mer stadga, välj Just Right Hairspray. För maximal stadga ska du välja Megafix Hairspray.
  Björn Axén 200 ml
  1 x Dry Spray Texture & Volume, 200 ml. Ord. pris 145,00 kr
  Texture & Volume Dry Spray är en torr, vårdande texturspray som gör det lätt för dig att snabbt skapa volym och textur. Sprayen är en perfekt quick fix för den som vill kunna skapa en hållbar frisyr på tio sekunder. Texture & Volume Dry Spray passar alla hår, dammar inte och tynger inte ned. Den är lätt och torr i sin formula vilket gör att den skapar en vacker och hållbar look där volymen hamnar i fokus.
  Björn Axén 150 ml
  1 x Organic Texturizing Salt Water Spray, 150ml. Ord. pris 190,00 kr
  Ekologisk, vårdande Salt Water Spray för alla hår. Ger en lätt textur och volym samtidigt som den förebygger statiskt hår. Kombinationen av naturligt salt och sorbitol med ekologiskt havreextrakt och nordisk sockerbeta gör detta möjligt. Utmärkt som grund inför en uppsättning eller fläta. Passar alla hår. Innehåller minst 99% naturliga ingredienser och 10% ekologiska ingredienser. Dermatologiskt testad. Vegan. Klimatkompenserad förpackning.