Björn Axén

3-set, Hårmousse, Heat protection och Dry spray

Ord. pris: 475 kr

20% rabatt vid köp av 3-set Björn Axén Volume Mousse, Heat styling protection och Dry spray texture & Volume.

Läs mer
Anpassa 3-set, Hårmousse, Heat protection och Dry spray

* Obligatoriska Fält

Anpassat / Skräddarsytt
3-set, Hårmousse, Heat protection och Dry spray
3-set, Hårmousse, Heat protection och Dry spray

I Lager

212,00 kr
Sammanfattning

  Från 212,00 kr

  Till 480,00 kr

  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna
  Björn Axén 150 ml
  1 x Heat Styling Protection, 150 ml. Ord. pris 195,00 kr
  Heat Styling Protection är en värmeskyddande spray som ger ditt hår vård samtidigt som den skyddar upp till 220 grader. Perfekt vid styling med plattång och locktång. Heat Styling Protection har låg stadga och en lättviktsformula som passar alla hårtyper. Innehåller den enastående ingrediensen MiruStyle X-HP som skyddar hårets fibrer vid värmestyling. Berikad med Keratin, havsalger rika på mineraler och aminosyror samt vitamin B5 som skyddar håret och ger det glans. Innehåller även UV-skydd utvunnet ur solrosolja.
  Björn Axén 200 ml
  1 x Dry Spray Texture & Volume, 200ml. Ord. pris 140,00 kr
  Texture & Volume Dry Spray är en torr, vårdande texturspray som gör det lätt för dig att snabbt skapa volym och textur. Sprayen är en perfekt quick fix för den som vill kunna skapa en hållbar frisyr på tio sekunder. Texture & Volume Dry Spray passar alla hår, dammar inte och tynger inte ned. Den är lätt och torr i sin formula vilket gör att den skapar en vacker och hållbar look där volymen hamnar i fokus.
  Björn Axén 250 ml
  1 x Just Right Hairspray, 250 ml. Ord. pris 140,00 kr

  Just Right Hairspray är en glansgivande hårspray med viktlös, perfekt stadga och lång hållbarhet. Ger bra fixering som inte känns stel och bygger volym. 100% borstbar och går utmärkt att använda tillsammans med värmeverktyg. Skyddar mot luftfuktighet vilket motverkar att håret blir frizzigt och statiskt. Passar både kvinnor och män och alla hårtyper. Berikad med mjukgörande, färgbevarande ingredienser såsom solrosextrakt och vegetabiliska oljan Crambe Abyssinica. Hypoallergenic doft. Just Right Hairspray är vårt "mellanspray". Om du vill ha ett lite lättare spray ska du välja Fixing Hairspray och vill du ha maximal stadga så är Megafix Hairspray vad du behöver.