Björn Axén

Köp Cool silver Shampoo & Conditioner, få Cool silver Treatment på köpet

Från 120,00 kr Ordinarie pris 180,00 kr

Till 360,00 kr Ordinarie pris 540,00 kr

Just nu får du en Cool Silver Blonde treatment på köpet vid köp av Cool Silver Shampoo och Balsam. Värde 180 kr. Erbjudandet gäller tom 30 juni 2020 och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Läs mer
Anpassa Köp Cool silver Shampoo & Conditioner, få Cool silver Treatment på köpet

* Obligatoriska Fält

Anpassat / Skräddarsytt
Köp Cool silver Shampoo & Conditioner, få Cool silver Treatment på köpet
Köp Cool silver Shampoo & Conditioner, få Cool silver Treatment på köpet

I Lager

120,00 kr
Sammanfattning
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna
  Björn Axén 250 ml
  1 x Color Refresh Treatment Cool Silver Blonde 250 ml. Ord. pris 180,00 kr

  Djupvårdande färginpackning för blont, ljusblont och platinablont hår, som effektivt dämpar gula toner i håret. Berikad med uppbyggande vegetabiliska aminosyror, vårdande vitaminer, naturligt UV-skydd och oljor, som tillsammans skyddar och gör håret mjukt och glansigt. Pigmenten tvättas succesivt ur med schampo. För att upprätthålla resultatet, använd inpackningen regelbundet. 

  Björn Axén 250 ml
  1 x Cool Silver Conditioner 250 ml. Ord. pris 180,00 kr

  Cool Silver Conditioner är ett pigmentbalsam som neutraliserar och dämpar gula toner i blonda och gråa hår. Det verkar utredande och mjukgörande och ger vacker och klar lyster i håret. Vårdande proteinkomplex återfuktar och mjukgör hår och hårbotten. Produkten har en härlig doft av Frosty Apricot.

  Hur fungerar silverbalsam? När håret har en varm ton så skiftar det i gult och genom att tillföra lila pigment så neutraliserar man de gula tonerna och håret får en kallare nyans. Både blonda och gråa hår upplevs ibland som livlösa och matta. Genom att tillföra lila pigment ser håret både friskare och vackrare ut med ökad glans och lyster.

  Björn Axén 250 ml
  1 x Cool Silver Shampoo 250 ml. Ord. pris 180,00 kr

  Cool Silver Shampoo är ett vårdande silverschampo som fungerar antistatiskt och ger en fin glans. Vårdande veteprotein och vitamin E återfuktar och mjukgör hår och hårbotten. Produkten bär en härlig doft av Frosty Apricot.

  Hur fungerar Silverschampo? När håret har en varm ton så skiftar det i gult och genom att tillföra lila pigment så neutraliserar man de gula tonerna och håret får en kallare nyans. Både blonda och gråa hår upplevs ibland som livlösa och matta. Genom att tillföra lila pigment ser håret både friskare och vackrare ut med ökad glans och lyster.