Bruduppsättning

Varmt välkommen till oss inför ditt bröllop. Våra frisörer har många års erfarenhet av håruppsättningar och bröllopsfrisyrer.

Bruduppsättning
På bröllopsdagen kan du göra håruppsättning, brudmakeup och påklädning hos oss på salongen medan du njuter av ett glas svalkande dryck och kopplar av.

Du är varmt välkommen att ta med ett mindre sällskap till salongen. Är ni ett större sällskap, kontakta oss gärna i förväg för att undvika platsbrist. I uppsättningen kan du välja att inkludera accessoarer såsom tiara, slöja eller övriga hårsmycken. Dessa har du själv med dig.

Ett par veckor innan din bruduppsättning behöver du komma på en konsultation hos din frisör. Detsamma gäller för brudmakeup. Konsultationen tar ca 1 timme för både uppsättning och makeup.

En bruduppsättning hos oss tar ca 2 timmar. Makeup bokas i samband med bruduppsättningen och tar ytterligare 1,5 timme.

Vi erbjuder även möjligheten att boka en frisör som kommer till dig, oavsett om det är på en herrgård, ute i skärgården eller i hemmets lugna vrå. För prisförfrågan, kontakta receptionen på någon av våra salonger: 08-545 273 50

Uppsättning tar 2 timmar + 30 minuter konsultation.

I uppsättningen kan du välja att inkludera accessoarer såsom tiara, slöja eller övriga hårsmycken. Det bestäms i konsultationen och dessa har du själv med dig på uppsättningsdagen.

Möjlighet att klä om på salongen.

Har du frågor eller vill boka är du varmt välkommen att ringa till oss på någon av våra salonger: 08-545 27 350

Pris - Bruduppsättning inkl. konsultation

Trainee - 1 800 kr
Junior Hairdresser - 2 400 kr
Hairdresser - 3 400 kr
Top Stylist - 4 000 kr
Senior Top Stylist - 4 800 kr
Creative Director - 7 500 kr

Bruduppsättning bokas på tel: 08-545 273 50

Pris - Brudmakeup (pris per timme)

Makeup Artist - 1 300 kr 
Top Makeup Artist - 1 650 kr

Tips till den blivande bruden

Bär gärna en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen.

Det är lätt att man glömmer att äta en sådan här dag, så be gärna någon i ditt sällskap ta med eller boka leverans av lättare mat till er på salongen. Vi har möjlighet att erbjuda ett Frukostpaket för 150 kr till dig som bokar behandling hos oss på förmiddagen, fråga gärna i receptionen om vad som ingår i Frukostpaketet.

Vill du göra en ansiktsbehandling inför bröllopet? Gör det i god tid innan, minst två veckor, så riskerar du inte att din hy är röd eller flammig på bröllopsdagen.

Glöm inte händerna! Besök gärna en auktoriserad nagelterapeut för en snygg manikyr eller annan nagelbehandling.