Bruduppsättning och brudmakeup

Varmt välkommen till oss inför ditt bröllop! Våra frisörer har många års erfarenhet av håruppsättningar och bröllopsfrisyrer. På bröllopsdagen kan du göra håruppsättning, brudmakeup och påklädning hos oss på salongen.

Du är varmt välkommen att ta med ett mindre sällskap till salongen. Är ni ett större sällskap, kontakta oss gärna i förväg på 08-545 27 350 så att vi kan se till att alla får plats.

 • Bruduppsättning
 • Tidsåtgång: 120 min
  På Björn Axén har många av våra frisörer stor erfarenhet av bröllopsfrisyrer, både i långt och kort hår. I uppsättningen kan du välja att inkludera accessoarer såsom tiara, slöja eller övriga hårsmycken. Det bestäms i konsultationen och dessa har du själv med dig på uppsättningsdagen. Inför en bruduppsättning bokar vi först in en konsultation för att du ska få ett resultat som helt går i linje med dina önskemål. Kostnaden för konsultationen dras sedan av från priset för uppsättningen. Varmt välkommen att ringa oss på 08-545 27 350 om du har frågor eller för att boka en tid.

  Pris
  Junior Hairdresser - 2525 kr
  Hairdresser - 3550 kr
  Top Stylist - 4200 kr
  Senior top stylist - 5040 kr
  Creative Director - 7800 kr
 • Brudmakeup
 • Tidsåtgång: 90 min
  Behandlingen bokas via telefon 08-545 27 350 då den kräver en konsultation innan den utförs - för att du ska få ett resultat som helt går i linje med dina förväntningar. Kostnad för konsultation dras av efter utförd behandling. Varmt välkommen! 

  Pris
  Makeup artist - 1300 kr
  Top makeup artist - 1650 kr
 • Konsultation bruduppsättning
 • Tidsåtgång: 30 min
  Ett par veckor innan din bruduppsättning behöver du komma på en konsultation hos din frisör. Den här tjänsten bokar du på telefon 08-545 27 350 för att vi ska kunna ge dig extra bra service på din stora dag. Kostnad för konsultation dras av efter utförd behandling. Varmt välkommen! 

  Pris
  Trainee - 200 kr
  Junior Hairdresser - 300 kr
  Hairdresser - 430 kr
  Top Stylist - 550 kr
  Senior top stylist - 650 kr
  Creative Director - 650 kr
 • Konsultation brudmakeup
 • Tidsåtgång: 45 min
  Ett par veckor innan ditt bröllop behöver du komma på en konsultation hos din make-up artist. Den här tjänsten bokar du på telefon 08-545 27 350 för att vi ska kunna ge dig extra bra service på din stora dag. Kostnad för konsultation dras av efter utförd behandling. Varmt välkommen! 

  Pris
  Trainee - 300 kr
  Junior Hairdresser - 450 kr
  Hairdresser - 645 kr
  Top Stylist - 825 kr
  Senior top stylist - 975 kr
 • Konsultation bruduppsättning och makeup
 • Tidsåtgång: 45 min
  Ett par veckor innan ditt bröllop behöver du komma på en konsultation hos din make-up artist och din frisör. Den här tjänsten bokar du på telefon 08-545 27 350 för att vi ska kunna ge dig extra bra service på din stora dag. Kostnad för konsultation dras av efter utförd behandling. Varmt välkommen! 

  Pris
  Trainee - 300 kr
  Junior Hairdresser - 450 kr
  Hairdresser - 645 kr
  Top Stylist - 825 kr
  Senior top stylist - 975 kr


Brud- och bröllopsfrisyrer

Söker du frisyrinspiration? 

Här hittar du inspiration för både dig som blivande brud eller brudgum och för dig som gäst.

Bröllopsfrisyrer Håruppsättningar Killfrisyrer Flätor Lockigt hår


Bruduppsattningar inspiration

Tips till den blivande bruden!

Bär gärna en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen.

Det är lätt att man glömmer att äta en sådan här dag, så be gärna någon i ditt sällskap ta med eller boka leverans av lättare mat till er på salongen. Vi har möjlighet att erbjuda ett Frukostpaket för 150 kr till dig som bokar behandling hos oss på förmiddagen, fråga gärna i front desk om vad som ingår i frukostpaketet.

Vill du göra en ansiktsbehandling inför bröllopet? Gör det i god tid innan, minst två veckor, så riskerar du inte att din hy är röd eller flammig på bröllopsdagen.

Glöm inte händerna! Besök gärna en auktoriserad nagelterapeut för en snygg manikyr eller annan nagelbehandling.

Vill du att vi kommer hem till dig?

Vill du ha en håruppsättning men har svårt att komma till en av våra salonger? Då kan vi komma till dig! Kontakta oss på telefonnummer 08-545 273 50 i god tid innan så hjälper vi dig med prisuppgift och bokning.

Varmt välkommen!