Extensions och hårförlängning

Extensions passar dig som vill ha längre eller tjockare hår, eller för dig som vill förlänga en del av håret, t ex luggen. En hårförlängning är perfekt även för dig som vill ha slingor i färger som kan vara svåra att uppnå i det egna håret.

Hår av bästa kvalité

När vi gör hårförlängningar använder vi äkta hår av bästa kvalitet. Håret går att föna och styla med värmeverktyg som vanligt. Vi använder oss alltid av tempelhår eller europeiskt hår.

Keratinvax eller tape extensions

Vi använder två fästmetoder. En med Keratinvax, som består av hårets eget protein och som som vi fäster slinga för slinga. Keratin-extensions går inte att sätta om men håller i upp till 3 månader. Vi gör även tape-extensions. Tape-extensions innebär att man sätter håret med bredare fästen (3-4 cm) med specialanpassad hårtejp, antingen med dubbel- eller enkelfäste. Tape-extensions går att sätta om och vi rekomenderar att de sätts om var 5-8 vecka. Vid konsultationen ger vi dig en rekommendation om vilken metod som är bäst lämpad för ditt hår.

Tidsåtgång

En hårförlängning hos oss tar från 30 minuter till 5 timmar, beroende på vilken metod du väljer och vilket resultat som ska uppnås. Behandlingen avslutas alltid med att vi klipper in löshåret med ditt riktiga hår.

Konsultation

När du bokar en hårförlängning hos oss vill vi att du kommer in på en konsultation minst en vecka innan ditt besök. Vi behöver titta på ditt hår och kunna beställa ett extensionshår som passar precis med din önskade nyans. Vid konsultationen betalar du en deposition på 1/3 av behandlingsbeloppet, som sedan dras av från den slutgiltiga betalningen.

Observera att vid avbokning senare än 2 dagar innan behandlingsdatumet, återbetalas inte depositionen.

Bokning

Varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-545 27 350 för att boka konsultation och behandling.

 • Timpris extensions
 • En hårförlängning hos oss tar från 30 minuter till 5 timmar, beroende på vilken metod du väljer och vilket resultat som ska uppnås. Till priset tillkommer även priset för det hår som du väljer tillsammans med din frisör.

  Timpris
  Trainee - 415 kr
  Junior Hairdresser - 625 kr
  Hairdresser - 895 kr
  Top Stylist - 1145 kr
  Senior top stylist - 1350 kr

Inspiration extensions

Söker du frisyrinspiration? 

I vårt bildbibliotek har vi samlat 100-tals bilder med olika frisyrer och hårfärger, både för killar och tjejer.

Långt hår Page Lockigt hår Halvlångt hår