Hårförlängning

Vill du snabbt få längre hår? Då ska du komma till våra frisörsalonger och göra en professionell hårförlängning. Möjligheterna är många!

Hårförlängning
När vi gör hårförlängningar använder vi äkta hår av bästa kvalitet. Håret går att föna och styla med värmeverktyg. Fästmetoden med Keratinvax, som består av hårets eget protein, är skonsam och väldigt hållbar. Håren finns i många olika nyanser. Vi har också möjlighet att sätta tape-extensions, prata med din frisör om denna metod.

En hårförlängning är perfekt även för dig som vill ha slingor i färger som kan vara svåra att uppnå i det egna håret. Färgernas hållbarhet är fantastisk, även ”crazycolors”.

Om du bara vill ha lite tjockare hår, eller kanske förlänga t ex luggen, så finns det kreativa lösningar. Möjligheterna är oändliga!

En hårförlängning hos oss tar från 30 minuter till 5 timmar, beroende på vilken metod du väljer. Behandlingen avslutas med en klippning som tar ungefär 1 timme.

När du bokar en hårförlängning hos oss vill vi att du kommer in på en konsultation minst en vecka innan ditt besök. Detta så att vi kan titta på ditt hår och för att vi ska hinna få hem håret i rätt nyans. Vid konsultationen betalar du en deposition på 1/3 av behandlingsbeloppet, som sedan dras av från den slutgiltiga betalningen.

Observera att vid avbokning senare än 2 dagar innan behandlingsdatumet, återbetalas inte depositionen.

Pris

Timpris efter konsultation - Varmt välkommen att kontakta oss.


Boka din hårförlängning på telefon 08-545 27 350