Bohemiska flätor i långt hår

Bohemiska flätor i långt hår

Gör så här:

Börja med att föna in en mousse i handdukstorkat hår. För att få en lagom, mjuk stadga i håret väljer vi vår egen Volume Mousse.

Dela upp håret i så många sektioner som du vill ha flätor. Fläta sedan utbakade* flätor och addera löshår för att förlänga dem. Spraya med en medelhård spray. Vi väljer Fixing Hairspray för att hålla alla delar rena från småhår och för att få en slät yta på flätorna.

Dra ut flätdelarna lite under tiden du flätar, detta för att få ett lösare och mer bohemiskt intryck. Avsluta varje fläta med en toupering alternativt med något fint gummiband, du väljer själv!

För att få till en skir känsla på det hår som lämnats hängande använder vi värmetången Straight & Curl Nano Pro. Ta upp delar av håret och toupera lätt med tången**.

Man kan med fördel addera små vackra spännen i flätorna för att få en festligare touch.

* En utbakad fläta flätar du inifrån och ut, så att flätan ligger ovanpå frisyren. Tvärtemot hur du gör en inbakad fläta.

** Använd plattången på samma sätt som om du touperar med en kam. Håll längst ut i toppen och ”kamma” ett par tag med tången mot hårets växtriktning.

Posted: 2018-09-07