Lös uppsättning i blont  hår

Lös uppsättning i blont hår

Gör så här:

Föna in en saltvattenspray och en stylingcream i hela håret. Vi använder Organic Texturizing Salt Water Spray och Organic Universal Styling Cream som ger både textur och stadga, utan att du förlorar flexibiliteten i håret.

Dela håret i en snedbena och sedan från öra till öra. Fäst undan det främre håret. Sektionera undan det övre håret baktill och börja arbeta i underhåret.

Samla det undre håret och använd en pinnkam för att toupera undertill, detta för att skapa fästyta för resten av frisyren. Fäst sedan detta hår till en tofs lågt i nacken med hjälp av en gummisnodd med krokar i vardera ände.

Spraya rikligt med Texture & Volume Dry Spray i den övre delen av håret bak. Samla ihop håret och tvinna det i handen. Tryck lätt uppåt och snurra sedan tvinningen runt tofsfästet, göm undan toppen och fäst in i tofsen.

Tofsen behandlas på liknande sätt med Texture & Volume Dry Spray och samlas sedan försiktigt ihop i ena handen och sedan böjs håret upp och in under tofsfästet, låt topparna hänga utanför. Fäst med hårnålar. Böj sedan till de lösa topparna med ex. Straight & Curl Nano Pro för att få en fin look på dem.

Ta ut två delar på den sida fram som har mest hår i indelningen. Spraya Texture & Volume Dry Spray och tvinna delarna inåt eller utåt och fäst sedan i knuten bak med hjälp av hårnålar. Tvinna sedan den sektion som är kvar och fäst i knuten. Avsluta med Texture & Volume Dry Spray samt dra i tvinningarna för att få en mer levande textur och en stökigare, skönare look.

Posted: 2018-09-07