Styling med glamour, lockar och känsla av Hollywood, röda mattan

Styling med glamour, lockar och känsla av Hollywood, röda mattan

Gör så här:

Förbehandla håret med en föncreme, ex Smoothing Cream, som fönas in för glans och värmeskydd. Börja sedan stylingen i torrt hår.

Dela in håret i en djup snedbena och sektionera sedan bort överdelen och börja locka i underdelen. Använd en locktång, ex Touch Curler 25, och rulla in en hårdel som är lagom stor för tångens längd, jobba horisontellt. Se till att toppen ligger slät inne i tången så att varje lock får ett fint avslut. Håll kvar tången tills värmen gått igenom hårsektionen, känn lätt med fingret för att avgöra detta. Rulla sedan ut hårdelen och öppna och stäng tångens klämma försiktigt för att få loss locken. Lämna den för att svalna, så att den fixeras i sin form.

Om håret är svårformat eller lätt mister sin form kan det vara bra att spraya med en mediumhård spray, ex Fixing Hairspray, på varje hårdel innan tången sätts till.

Fortsätt på samma sätt genom hela håret och när alla lockar är klara och har svalnat borstar du igenom håret ordentligt med en mjuk borste. Addera några droppar Organic Caring Hair Oil för att få ner eventuella småhår och för glans. Fixera med Fixing Hairspray för flexibel stadga.

Posted: 2018-09-07