Uppsättning med knut och lugg

Uppsättning med knut och lugg

Gör så här:

För att få en sträv känsla med bra stadga ska du först preparera håret med en saltvattenspray och sen föna helt torrt. Vi använder vår egen Organic Texurizing Salt Water Spray.

Dela sedan in en oval sektion över kronan* och gör en hästsvans av detta hår med hjälp av en gummisnodd med krokar. Dela sedan in håret där bak i två sektioner. Kamma upp den ena sektionen åt motsatt håll och spraya med en mediumhård spray. Vi använder Fixing Hairspray. Tvinna sedan in håret mot tofsfästet och fäst med hårnålar. Gör likadant med den andra sektionen.

Då är det dags att jobba med fronten. Lämna några slingor runt ansiktet och borsta sedan upp sidorna och fäst på samma sätt som du gjorde tidigare med håret baktill.

Samla sedan alla hårdelar i till en tofs och snurra runt fingrarna, vrid till och placera där det känns bra. Fäst med hårnålar. Låt gärna några toppar sticka ut för en skönare look på frisyren.

Avsluta med att tvinna de lösa hårdelarna vid ansiktet runt en värmetång för att få en lätt vågighet. Lämna några partier raka för att skapa en kaxigare känsla.

* Kronan är håret på toppen av huvudet

Posted: 2018-09-07