Uppsättning med knut och vågor i luggen

Uppsättning med knut och vågor i luggen

Gör så här:

Den här frisyren utgår ifrån looken i videon som heter ”Styling med glamour” . Först delas en triangel av i luggen, utgå ifrån den djupa snedbenan. Fäst undan med clips. Börja sedan bak.

Borsta ihop håret och spraya lätt med Fixing Hairspray. Samla sedan håret i en låg tofs i ena handen och fäst med hjälp av en gummisnodd med krokar i vardera ände. Tvinna tofsen lätt och snurra in den runt tofsfästet så att den formar en knut. Fäst med hårnålar, in i tofsfästet så att knuten blir stabil. Avsluta med Fixing Hairspray för stadga och en slät finish.

Dags för det främre håret. Använd en locktång och dela in sektionen i mindre fyrkanter Dessa viras runt tången bakåt, håll fast toppen med fingrarna. Vänta tills hårdelen är varm och vira försiktigt ut den. Rulla ihop, platta till locken mot huvudet och fäst med ett litet metallclips för att få locken att fixeras ordentligt i sin form medan den svalnar. Gå igenom hela sektionen på samma sätt.

Då lockarna har svalnat borstar du ut dom försiktigt med hjälp av en mjuk borste. Fäst hela sektionen löst bak i knuten med hjälp av hårnålar. Sprid ut vågorna och definiera dem med hjälp av hårnålar som sätts i för stöd. Fixera frisyren med en hård spray. Vi väljer Megafix Hairspray.

Avsluta med att sätta i smycken i vågorna och avlägsna stödnålarna.

Posted: 2018-09-07