Björn Axén
100 ml

Instant Root Lifter, 100 ml

Slutsåld!

Vi rekomenderar istället:

Powerful Volume Mineral Dry Paste, 80 ml

  • Vårdande volymkräm för dig som vill ha volym i håret. 
  • Ger volym från botten. 
  • Doftsatt med hypoallergenic parfym.
Läs mer
190,00 kr
  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Vårdande volymkräm som ger en naturlig känsla. Root Lifter ger omedelbart resultat med naturlig volym ända från hårbotten och lämnar en mjuk naturlig känsla i håret. Ger medium stadga och är berikad med havsalger för vård av hår och hårbotten. Innehåller UV-skydd och passar alla hårtyper. Root Lifter är doftsatt med hypoallergenic parfym.

Bar-code: 7350001701929

Appliceras i torrt hår eller fönas in i fuktigt hår. Massera in krämen i botten där du önskar volym. Kan under dagen återaktiveras genom att du igen masserar håret i hårbotten.
Aqua, Hydroxypropyl starch phosphate, Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer, Bis-C16-20 Isoalkoxy TMHDI/PEG-90 Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Perfum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Propylen Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glykol, Benzophenone-4, Citric acid.
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Vinnare av Swedish Beauty Awards 2018.