Björn Axén

Julkit - Produkter för långt hår

Det perfekta julkitet till någon med långt hår. Innehåller schampo, balsam, värmeskydd, smoothing cream och doftsatt torrschampo. 200 kr rabatt på ord pris (695 kr). Erbjudandet gäller tom 24/12.

Läs mer
Anpassa Julkit - Produkter för långt hår

* Obligatoriska Fält

Anpassat / Skräddarsytt
Julkit - Produkter för långt hår
Julkit - Produkter för långt hår

I Lager

160,25 kr
Sammanfattning

  Från 160,25 kr

  Till 584,03 kr Ordinarie pris 695,00 kr

  • Fri frakt över 300 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna
  Full size 250 ml
  1 x Repair Shampoo, 250 ml. Ord. pris 130,00 kr

  Repair Shampoo är ett schampo för dig med skadat eller torrt hår. Med hög koncentration av vårdande mineraler och proteiner från havet som bygger upp skadat hår och ökar elasticiteten samt Sea Silk, fuktbevarande alger som vitaliserar och vårdar både hår och hårbotten. Ekologisk arganolja och Sea Lavender vitaliserar och vårdar både hår och hårbotten.

  Björn Axén 250 ml
  1 x Repair Conditioner, 250 ml. Ord. pris 140,00 kr
  Repair Conditioner är ett balsam för dig med skadat eller torrt hår. Innehåller hög koncentration av vårdande mineraler och proteiner från havet som bygger upp skadat hår och ökar elasticiteten. För maximalt återfuktande effekt, använd även inpackningen Repair Deep Conditioner en gång i veckan. Har en mycket utredande och glansgivande effekt.
  Björn Axén 150 ml
  1 x Heat Styling Protection, 150 ml. Ord. pris 195,00 kr
  Heat Styling Protection är en värmeskyddande spray som ger ditt hår vård samtidigt som den skyddar upp till 220 grader. Perfekt vid styling med plattång och locktång. Heat Styling Protection har låg stadga och en lättviktsformula som passar alla hårtyper. Innehåller den enastående ingrediensen MiruStyle X-HP som skyddar hårets fibrer vid värmestyling. Berikad med Keratin, havsalger rika på mineraler och aminosyror samt vitamin B5 som skyddar håret och ger det glans. Innehåller även UV-skydd utvunnet ur solrosolja.
  Björn Axén 150 ml
  1 x Smoothing Cream Anti-Frizz, 150 ml. Ord. pris 130,00 kr
  Smoothing Cream är perfekt för dig som vill föna eller plattånga lockigt hår rakt. Den fungerar även utmärkt att krama fram perfekta lockar. Innehåller vårdande mineraler och fuktbevarande alger som stärker håret, ökar elasticiteten och vårdar både hår och hårbotten. Innehåller värmeskydd och UV-filter.
  Björn Axén 150 ml
  1 x Dry Shampoo Melon Mist, 150 ml. Ord. pris 100,00 kr

  Doftsatt torrschampo i behändig storlek. Fräschar effektivt upp håret utan att ge strävhet. Ger lätt volym och passar alla hårtyper. Doften är hypoallergenic.

  Finns i fyra dofter:

  Green Apple - Doftsatt med grönt äpple
  Sweet Blossom - Doftsatt med frisk, söt, blommig essens
  Sunny Grapefruit - Doftsatt med uppfriskande grapefrukt
  Melon Mist - Doftsatt med fräscha, fruktiga toner och melon