Makeup-utbildningar intresseanmälan

Utbildas av de bästa i branschen! Är det dags att investera i ditt drömyrke som Makeup Artist? Skicka in en intresseanmälan idag! 

Vi vill att du som söker till oss ska ha ett brinnande intresse för makeup och ha en konstnärlig och kreativ läggning. Du måste tycka om att arbeta med många typer av människor och vara beredd att arbeta hårt för att uppnå din dröm. För att delta i en av våra makeup-utbildningar måste du ha fyllt 18 år.

Intresseanmälan


Intresseanmälan är inte bindande. När vi mottagit din anmälan så hör vi av oss till dig och så bokar vi in ett personligt möte. Du kommer hit till Birger Jarlsgatan 124 i Stockholm och så tittar vi på lokalerna och pratar igenom kursupplägg och betalningsalternativ. Om du bestämmer dig för att gå utbildningen så skriver vi ett utbildningskontrakt och efter att anmälningsavgiften är betald så är du garanterad en plats på makeup-utbildningen. Om du inte har möjlighet att komma till oss så pratar vi igenom allt på telefon. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta Petra Lundin som är utbildningsansvarig på petra.lundin@bjornaxen.se.