Makeupstylist-utbildning, 2 veckor

Makeupstylist-utbildningen är för dig som vill gå en bred makeupkurs men inte vill gå en hel makeupartist-utbildning. Kanske är du frisör, nagelteknolog, hudterapeut eller bara väldigt makeupintresserad?

Här lär du dig alla grunder för en bra foundation, perfekta bryn, contouring och highlighting, skuggteknik, lösfransar och både fest och brudmakeup. Det här är en perfekt sminkkurs för dig som vill jobba på salong eller med försäljning av makeup. Du behöver inga förkunskaper.

Makeupstylist-utbildningen köps och bokas via vår hemsida. Du kan betala direkt, delbetala eller välja faktura. Du kan även välja att skicka in en antresseanmälan här så kommer vår kursansvariga kontakta dig.

Kontakta oss gärna på kundservice@bjornaxen.se eller ring på 08-545 27 350 om du har frågor.
Ansök här


Kursavgift
19 995 kr ink. moms.

I priset ingår ett produktpaket med smink och penslar till ett värde av 6 000 kr.

Kursstarter 2019: 
2 - 13 sep

Omfattning
2 veckors utbildning, 80 timmar

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Plats
Björn Axén Academy, Birger Jarlsgatan 124, Stockholm

Makeupstylist utbildning, 2 veckor

Vad är skillnaden mellan en Makeup Artist och en makeupstylist?

En Makeup Artist är utbildad för att klara både skönhet- trend-, mode- och olika avantgarde-makeuper för all typ av media som foto, film, scen, tidningar och tv.

En makeupstylist är inriktad på att lägga makeup för fest och brud och på att kunna jobba med försäljning i butik, ge rådgivning till kunder och hålla kortare makeupkurser. En makeupstylist ska även kunna lägga en vardagsmakeup, festmakeup med lösfransar och bröllopsmakeup anpassad efter kundens önskemål och etnicitet.

Under utbildningen har du rabatt hos flera av våra samarbetspartners. Diplom utfärdas efter avklarad utbildning.
Ansök här


Vanliga frågor om makeup-utbildningar