Roslagstull

Roslagstull

Om salongen

Varmt välkommen till oss i Roslagstull i Stockholm. Våra duktiga och erfarna frisörer erbjuder de flesta behandlingar inom hår och hårvård samt makeup. I utbudet ingår: klippning, färgning, bruduppsättning, styling, makeup, frans- och brynfärg/plock och mycket mer.

På Birger Jarlsgatan 124 i Stockholm har vi vår kreativa bas. Här ryms Björn Axéns huvudkontor, här sker det mesta av vår produktutveckling, här föds idéer till fotograferingar och kampanjer och här utbildar vi morgondagens frisörer och Makeup Artister. Och här finns också en frisörsalong med plats för åtta frisörer.

När du kliver in genom dörren befinner du dig i vår shop med hårvårdsprodukter. Här möts du direkt av det glada teamet i receptionen som hjälper dig till rätta. I direkt anslutning finns vårt generösa väntrum där vi självklart har gratis wifi och om du är hungrig bjuder vi på frukt.

På vår salong i Roslagstull erbjuds även möjligheten att boka vårt chambre separée för t ex brudsällskap som vill sitta tillsammans och som vill kunna klä om efter avslutad håruppsättning och makeup.

Med närhet till Vasastan, centrala Östermalm och Norrort; Täby, Danderyd, Djursholm, Norrtälje osv, ligger salongen bra till för både stadsbor och pendlare. Varmt välkommen till oss i Roslagstull!

Alla våra salonger är kontantfria.

Öppettider
Måndag 8.00 - 18.00
Tisdag 8.00 - 18.00
Onsdag 8.00 - 20.00
Torsdag 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 18.00
Lördag 9.00 - 16.30
Söndag Stängt
Avvikande öppettider kan förekomma i samband med helg. Kontakta salongen om du har frågor.
Adress
Birger Jarlsgatan 124, 114 20 Stockholm
08-545 27 350
Salongschef
Louise Epel