Björn Axén

Scarf Iris Van Herpen

1 490,00 kr

Sidenscarf unikt designad för Björn Axén av haute couture designern Iris van Herpen. 200 kr för varje såld scarf skänker Björn Axén oavkortat till Regnbågsfonden. Limiterad upplaga.

Ordering from outside of Sweden?
Place your order by sending an e-mail to order@bjornaxen.se together with the number of scarfs you are interested in along with your name and postal address. We will then get back to you with a confirmation as soon as possible. A shipping cost will be added to the total price. Prepayments only.

Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Sidenscarf i 100% 12 mm Silk satin unikt designad för Björn Axén av den holländska haute couture designern Iris van Herpen. Scarfen finns i en limiterad upplaga.

  • Material: 100% 12mm sandtvättad siden
  • Storlek: 180cm x 69cm
  • Limited edition - endast 500 exemplar
  • Scarfen levereras inslagen i silkespapper i en vacker ask
  • Kemtvätt rekommenderas

För varje såld scarf skänker Björn Axén 200 kr till Regnbågsfonden - en stiftelse som jobbar för alla människors lika rättigheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

Iris van Herpen 

Iris van Herpen är en holländsk modedesigner känd för sina vackra mönster och innovativa design. Hennes verk är inspirerade av konst, filosofi och ny teknik som förenas med mode och tillsammans skapar ett unikt och häpnadsväckande uttryck.

Van Herpens skapelser har burits av både Björk och Lady Gaga på skivomslag och konserter. De har visats i modemagasin som Vogue, Numero och Dazed and Confused och hon har deltagit i ett 40-tal utställningar på museer, gallerier och butiker runt om i världen.

År 2020 hade Björn Axén äran att frisera och styla håret på alla modeller inför Iris van Herpens modevisning i Paris.

Regnbågsfonden

På Björn Axén tycker vi det är viktigt att se allas lika värde och att man behandlar alla lika. Oavsett vilka de är, vad de tror på och vem de älskar. Därför har vi valt att skänka 10% av vinsten för varje såld Megafix Hairspray Limited edition och 200 kr för varje såld scarf till Regnbågsfonden.

Regnbågsfonden är en stiftelse som jobbar med att finansiellt hjälpa HBTQ-personer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där HBTQ-personer förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner. Läs mer om Regnbågsfondens arbete och hur du kan bidra.

Bar-code: 7350001708478