Den magiska trion

Det är enklare än vad du tror att lyckas skapa den ultimata nyårslooken. Knepet är att använda stylingprodukter som hjälper dig att uppnå resultatet som du eftersträvar. Här är tre av våra favoritprodukter som både skyddar och väcker liv i håret, samtidigt som de hjälper dig att bevara looken hela nyårskvällen.

Värmeskydd

Oavsett looken du väljer att skapa är det viktigt att alltid använda ett värmeskydd om du kommer att använda varma stylingverktyg som till exempel en hårfön, locktång eller en plattång. Heat Styling Protection är en värmeskyddande spray med lätt stadga som vårdar ditt hår samtidigt som den skyddar det upp till 220 grader. Vårt tips är att använda det i fuktigt hår eftersom värmeskyddet då blir enklare att fördela jämnt över hela håret, vilket ger ett bättre skydd.

Volym Mousse

Saknar du volym och behöver en volymboost rekommenderar vi att du använder Volume Mousse. En volymgivande mousse berikad med vårdande provitamin B5 och veteprotein som ger håret luftig volym med lätt stadga. Det är viktigt att komma ihåg att endast applicera moussen vid hårrötterna och att inte dra ut produkten i längderna. Drar du ut moussen över resten av håret finns i stället risken att du tynger ner håret vilket kan minimera volymeffekten.

Hårspray

Låt inte ditt hår självtorka! Trots att vatten är bra för oss på många sätt kan det torka ut ditt hår. Vårt tips är att du föntorkar ditt hår underifrån genom att luta dig framåt. Det kommer att ge det ett ytterligare lyft som hjälper dig att bygga mer volym.

När du väl har stylat håret som önskat bevarar du looken genom att avsluta med en fixerande hårspray. Välj hårspray både utifrån hur du vill att ditt hår ska kännas och se ut. Vill du till exempel skapa luftiga nyårslockar ska du välja en hårspray med lättare stadga och ska du istället göra en uppsättning krävs en mer fixerande hårspray.

Just Right Hairspray är en glansgivande hårspray med lagom stadga som inte lämnar några synliga produktrester. Det är en hårspray som både bygger volym och håller småhåren på plats utan att håret känns stelt. Du kan även använda produkten under stylingen. Ett tips är ett spraya varje slinga med hårsprayen innan du lockar det för ett extra hållbart resultat.

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302