Framhäv dina naturliga lockar

Lockar, lockar, lockar... vi kan helt enkelt inte få nog av dem! Vi har listat våra tre bästa tips för hur du vårdar dina naturliga lockar på bästa sätt och får dem att hålla längre.   

1. Använd hårvårdsprodukter som boostar dina lockar

Kvaliteten på lockiga hår kan variera en del, men oavsett hårkvaliteten är torrhet typiskt för texturerat hår. Fuktgivande hårvårdsprodukter är essentiella för att bevara ett välmående och vackert lockigt hår. Därför är det viktigt att regelbundet använda återfuktande schampon och balsam samt näringsgivande inpackningar.

Leave-in produkter och håroljor hjälper till att framhäva dina lockar ännu bättre! När du applicerar hårvårdsprodukterna är det viktigt att du gör det i fuktigt hår. Massera och fördela dem jämnt i hela håret för att uppnå ett långvarigt resultat.

 

Rekommenderade produkter:

Argan Oil Shampoo – 190kr / 250ml

Argan Oil Conditioner – 190kr / 250ml

Hair Oli Smooth & Shine – 200kr / 75ml

Curl Creator Cream – 190kr / 150ml

 


2. Torka håret på rätt sätt 

När du föntorkar dina lockar bör du bara varsam och använda en diffuser. Detta kommer hjälpa dig att uppnå ett vackert resultat med studsiga lockar då det säkerställer att du inte fönar bort dina lockar genom att föna för hårt. När håret väl är torrt, är ett användbart tips att försiktigt lyfta upp håret med fingrarna och spraya lite hårspray. Detta kommer att addera volym och väcka ännu mer liv i dina lockar.

 

Rekommenderade produkter:

Ultimate Experience Hair Dryer – 2099 kr 

Fixing Hairspray – 150 kr / 250 ml 

3. Återfukta håret så får du lockarna att hålla längre

Fukt är lockarnas bästa vän! Ett enkelt knep som hjälper dig att bevara fantastiska lockar längre är att återfukta håret med hjälp av en sprayflaska. Spraya vatten över hela håret tills det är fuktigt och applicera därefter en lockaktiverande leave-in-kräm samt lite hårolja. Detta är ett smidigt sätt att till exempel förbättra lockarna på morgonen dagen efter du tvättat håret! 

 

Rekommenderade produkter: 

Curl Creator Cream – 190kr / 150ml

Signature The Argan Oil Mist – 360 kr / 125 ml 

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302