Lediga tjänster och personalfilosofi

Här hittar du alla våra lediga tjänster. Om det inte finns några tjänster upplagda så är du ändå varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Skicka in en spontanansökan

Spontanansökan frisör

Spontanansökan övriga tjänster

Tipsa om en kandidat

Vill du att det här ska vara din nya arbetsplats?

Björn Axén med drygt 100 medarbetare är en hårvårdskoncern med lång historia. Koncernen omfattar förutom salongsverksamheten också ett utbildningsföretag, Björn Axén Academy och moderbolaget som bland annat handhar Björn Axéns egna hårvårdsserier.

Vår personalfilosofi

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi erbjuder alla anställda en trygg och god arbetsmiljö där tydliga regler finns.

Förutom den ständiga utveckling och erfarenhet du får genom alla våra kunder erbjuder vi även interna och externa kurser samt att vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag på individuell utveckling. Med flera bolag i koncernen har du även möjlighet att variera ditt arbete i den utsträckning du önskar.

Du kan även i stor utsträckning påverka din egen arbetsmiljö och det uppmuntrar vi starkt då vi värdesätter engagerade medarbetare. För dig som vill utvecklas och få mer ansvar erbjuder Björn Axén en tydlig karriärsväg. Vi erbjuder möjligheter att inom våra kategorier Trainee, Junior Hairdresser, Hairdresser, Top Stylist, Senior Top Stylist kunna sätta tydliga mål och jobba sig upp mot nästa steg till en ny titel och kategori .

Det är viktigt att du delar våra värderingar, här kan du läsa mer om vad vi står för.

Kontakta oss

Björn Axén
Birger Jarlsgatan 124
114 20 Stockholm
08-545 27 350