Varmt välkommen till Björn Axéns kundservice

Kundservice

Hej! Varmt välkommen till Björn Axéns Kundservice. Vi hjälper dig gärna med alla frågor du har om hår, bokning, salonger eller e-handel.

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna vi får. Självklart kan du också kontakta oss på 08-545 27 350 vardagar mellan kl 8-18 och lördagar 9.00-16.30 eller via vårt kontaktformulär längre ner på sidan.

För din trygghet - Så hanterar Björn Axén Covid-19

För att du ska känna dig trygg med att besöka oss vill vi berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Covid-19.

Max 1 kund per 10 m2 - Vi följer regeringens regler om maximalt 1 kund per 10 m2.  

Munskydd - Vi använder alltid visir vid alla typer av behandlingar. Vi erbjuder även alla kunder munskydd och för allas bästa ser vi gärna att du använder det. Tack för din förståelse.

Rengöring - Mellan varje kund torkar vi stol, verktyg, arbetsyta och produkter med desinficering.

Service - Vi har temporärt valt att plocka bort de små vita handdukarna i frotté och ersätter den med en servett vid kaffekoppen. Vi har även valt att plocka bort tidningar. Om du vill ha en frukt ber du sin frisör så plockar hon eller han fram det till dig. Vi spritar alltid händerna innan vi bjuder på kaffe eller vatten.

Vi håller avstånd - Vi tar inte våra kunder i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen. 

Sällskap i salongen - I vanliga fall tycker vi det är kul att ni med en bokad tid även tar med er en vän som sällskap. Men i dessa tider behöver vi hålla ner antalet personer på plats så endast du som har bokat tiden är välkommen in. Medföljande vänner är självklart välkomna igen så snart det är möjligt. 

Vi följer utvecklingen noga - Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kunder som känner av minsta förkylningssymptom att flytta fram sin behandling. Man bokar enkelt om sin tid via telefon 08-545 27 350.

Kontaktformulär