Hårvax för matt & torr finish med hållbar stadga

Matt Wax

165,00 kr
Ett universalvax som ger en matt och torr finish. Innehåller vårdande och UV-skyddande ingredienser. Passar såväl korta som långa hår och är lätt att tvätta ur. Resultatet blir ett matt hår med hållbar stadga och en torr finish.
80 ml
165,00 kr

Fri frakt över 500 kr — Betala med klarna — Nöjd kund garanti

Mer information
Beskrivning Ett universalvax som ger en matt och torr finish. Innehåller vårdande och UV-skyddande ingredienser. Passar såväl korta som långa hår och är lätt att tvätta ur. Resultatet blir ett matt hår med hållbar stadga och en torr finish.
Användning Applicera en liten mängd i handdukstorkat eller torrt hår för mer stadga. Styla som önskat.
Ingredienser Aqua, VP/VA Copolymer, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-75 Lanolin, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cera Microcristallina, Phenoxyethanol, Parfum, Isopropyl Myristate, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4
Hållbarhet Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningen sorteras i behållaren för plastförpackningar på din återvinningsstation. Skölj ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning.
product photo
Du kanske också gillar
 • Argan Oil Smooth Milk
  Argan Oil Smooth Milk
 • Argan Oil Smooth Cream
  Argan Oil Smooth Cream
 • Organic Universal Styling Cream
  Organic Universal Styling Cream
 • Curl Creator Cream
  Curl Creator Cream
Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302