En uppskattad gåva

Presentkort 10 000 SEK

10 000,00 kr
Ett presentkort från Björn Axén är alltid en uppskattad gåva och gäller för behandlingar och produkter på alla våra salonger, dock ej som betalmedel på vår hemsida. Presentkortetet är giltigt två år från utskriftsdatum och skickas till den adressen som står angivet på din order. Vill du att presentkortet ska skickas till någon annan? Kontakta oss så hjälper vi dig.
10 000,00 kr

Fri frakt över 500 kr — Betala med klarna — Nöjd kund garanti

Mer information
Beskrivning Ett presentkort från Björn Axén är alltid en uppskattad gåva och gäller för behandlingar och produkter på alla våra salonger, dock ej som betalmedel på vår hemsida. Presentkortetet är giltigt två år från utskriftsdatum och skickas till den adressen som står angivet på din order. Vill du att presentkortet ska skickas till någon annan? Kontakta oss så hjälper vi dig.
Användning Presentkortet gäller för behandlingar och produkter på alla våra salonger.

Presentkortet är en värdehandling och kan ej lösas in mot kontanter och är giltigt två år från utskriftsdatum. Borttappat presentkort ersätts ej.

Kontrollera saldo - Kontakta oss på 08-545 27 350 eller [email protected] så återkommer vi med kvarvarande saldo på ditt presentkort.
product photo
Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302