Säsongens trender

Wet look

Wet look är en av de tydligaste trenderna som också har synts på flera modeveckor den här säsongen. Det är en styling som vi skapade under Fashion Week i Paris och som dessutom är väldigt mångsidig. Så länge håret ser vått ut så spelar det egentligen ingen roll om det är utsläppt, uppsatt i en knut eller i en avslappnad fläta.

The Pixie Cut 

I vår och sommar är den moderna versionen av den klassiska Pixie-frisyren en stor trend. En feminin och lättstylad klippning som också är väldigt lätt att älska. 

The Mixie

Mixie är en lekfull och edgy look som vi kallar kärleksbarnet till den klassiska Pixie-frisyren och en Mullet. Mixie-klippningen kännetecknas av kortare håret framtill och längre längder bak. En look som går att bära på många olika sätt.

Strawberry Blonde

Denna ljusa kopparfärg är en trend som vi kommer att se mycket av under 2023.  En sofistikerad, vacker och varm nyans. 

Textured Brunette

En rik brunfärg som mjukt övergår till ljusare nyanser. Färgen är perfekt för våren och sommaren eftersom solen bleker håret naturligt vilket bidrar till att förstärka effekten. 

Lively Pastel

Pastellfärger livar upp håret och kan både appliceras i sektioner eller över hela håret. Välj mellan färger som lila, blått, rosa, orange eller grönt. Vilken färg du än väljer kan mjukas upp till en vacker pastellfärg.


Vilken trend är du sugen på att prova? Boka din nästa tid här


Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302