Skräddarsydda frisörkurser

Har ni svårt att komma ifrån salongen? Eller har ni inte riktigt hittat kursen som passar just ert team? Välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi en kurs för just er. Utbildningen hålls på din salong eller i våra lokaler.

Med Johan Hellström och Peter Hägelstam i spetsen har Björn Axén Artistic Team under många år etablerat sig med shower och visningar där hår och makeup framställs som en ren konstart. Idag har teamet vuxit sig starkt och består av ett engagerat team av frisörer och makeup artister som förutom att arbeta aktivt på någon av våra salonger också undervisar och arbetar med kurser, visningar och shower.

Genom vårt Artistic Team har vi möjlighet att erbjuda skräddarsydda kurser i hela frisör- och makeupyrkets olika tekniker. Vi erbjuder allt ifrån grundkurser, uppsättningskurser, stylingkurser, kurser i klippteknik till rena inspirationsdemos.

För offert kontakta kursansvarig Petra Lundin via e-post på petra.lundin@bjornaxen.se eller telefon 08-545 27 350.

Det går även bra att kontakta oss via formuläret nedan:

 

Prisexempel

 

Skräddarsydd klippkurs
Vi anpassar kursen helt efter era önskemål. Grundläggande tekniker, inspiration, långa eller korta hår, dam eller herr – det bestämmer ni. Ni står för modeller eller dockhuvuden för demo och eget arbete.

Plats: På din salong eller i våra utbildningslokaler
Datum: Efter överenskommelse
Demo och eget arbete: 4–6 timmar
Antal: Max 8 personer
Övrigt: Eventuella resekostnader tillkommer.

Prisexempel: Från 11 000 sek exkl moms/kurs


Skräddarsydd uppsättningskurs
Vi anpassar kursen helt efter era önskemål. Grundläggande tekniker, inspiration, brud eller stylingar. Vi skräddarsyr innehållet efter era behov. Ni står för modeller eller så lånar ni dockhuvuden av oss för demo och eget arbete.

Plats: På din salong eller i våra utbildningslokaler
Datum: Efter överenskommelse
Demo och eget arbete: 4–6 timmar
Antal: Max 8 personer
Övrigt: Eventuella resekostnader tillkommer

Prisexempel: Från 11 000 sek exkl moms/kurs