No 3111. 32 mm locktång för perfekta lockar

Touch Curler 32 mm

679,00 kr
En locktång som skapar perfekta lockar med keramisk keratinbeläggning som behandlar håret så skonsamt som möjligt och tillför lyster och glans. Tången har en lång värmedel som möjliggör ett snabbt och jämt resultat. 32mm passar dig som söker stora lockar. Snabb uppvärmning Inställbar temperatur från 120°C till 200°C LCD Display med låsfunktion Auto-off: Plattången stänger av sig automatiskt Extra lång sladd på 2,8 meter
679,00 kr

Fri frakt över 500 kr — Betala med klarna — Nöjd kund garanti

Mer information
Beskrivning En locktång som skapar perfekta lockar med keramisk keratinbeläggning som behandlar håret så skonsamt som möjligt och tillför lyster och glans. Tången har en lång värmedel som möjliggör ett snabbt och jämt resultat. 32mm passar dig som söker stora lockar. Snabb uppvärmning Inställbar temperatur från 120°C till 200°C LCD Display med låsfunktion Auto-off: Plattången stänger av sig automatiskt Extra lång sladd på 2,8 meter
Användning Använd detta verktyg i torrt hår och glöm aldrig att skydda håret med Heat Styling Protection. För bäst resultat, arbeta med en liten hårslinga så värmen går igenom och låt alltid håret svalna innan du borstar ut eller drar fingrarna igenom ditt hår.

Inled gärna din styling på en lägre temperatur och höj successivt värmen för att hitta en temperatur som passar ditt hår.
Hållbarhet Elavfall kan innehålla gifter samt ämnen och komponenter som kan återvinnas eller återanvändas. Allt elavfall ska lämnas till en miljöstation. Du är även välkommen att lämna tillbaka förbrukade stylingverktyg som du köpt på Björn Axén på någon av våra salonger.
Recension

No reviews yet

product photo
Du kanske också gillar
Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302