Björn Axéns värdegrund

Vi på Björn Axén har en tydlig bild av vår historia och vårt arv, vad vi står för, hur vi ser på omvärlden och på vår framtid och vårt ansvar för den jord vi ska lämna över till våra barn. Nu, alldeles strax och om flera år.

Vår värdegrund

Våra kärnvärden

Ödmjukhet
Vi är lyhörda. Mot oss själva, mot kollegor och mot kunder. Vi är nyfikna och snälla, och lyssnar på och bemöter varandra väl. Vi är flexibla och försöker alltid hitta en lösning för vår kund. Sammantaget bidrar vårt förhållningssätt till en miljö där både medarbetare och kunder trivs.

Kunskap
Vi har varit med länge. Vi kan vår bransch och vårt område. 

Vi är modiga, innovativa och tar ansvar. Vi gör medvetna val för att bidra till en bättre värld och vi delar gärna med oss av vår kompetens till varandra och våra kunder.

Ambition
Vi drivs av framåtanda och går till jobbet varje dag med ambitionen att bli bättre på det vi gör och att överträffa våra kollegors och våra kunders förväntningar.

Respekt
Vi ser skönhet i alla människor och vi behandlar alla lika. Oavsett vilka de är, vad de tror på och vem de älskar.

Vår värdegrund

Vision, varumärkeslöfte och mission

Vår vision
”Vi ska leda utvecklingen och skapa en vackrare värld genom att agera hållbart, se behoven och ta fram skönhet i varje människa.”

Vårt varumärkeslöfte
”Vi är en ledande aktör som alltid strävar efter att leverera det bästa och mest hållbara erbjudandet.”

Vår mission
”Vi skapar välbefinnande.”

Vår personalfilosofi

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. Vi värdesätter ödmjuhet, kompetens och ambition. Vi gillar olika och mångfald berikar vårt företag.