Vi är Regnbågsfondens huvudsponsor

Vi är stolta över att kunna meddela att vi är Regnbågsfondens huvudsponsor i år. Stiftelsens ändamål är att hjälpa HBTQ-organisationer och personer runt om i världen från att bli diskriminerade, förföljda och dödade. Den välbehövliga hjälpen går främst till länder där regnbågsmänniskor fortfarande trakasseras av myndigheter, poliser och religiösa institutioner. Genom att ge ekonomiskt stöd till kompetenta organisationer och projekt i dessa länder, syftar Regnbågsfonden till att säkerställa att regnbågsmänniskor över hela världen har fullständiga mänskliga friheter och demokratiska rättigheter.

–      Vi stöttar Regnbågsfonden eftersom det är en självklarhet att få älska vem man vill. Här på Björn Axen är respekt en av våra värdegrunder, man ska respektera alla oavsett religion, vart de kommer ifrån eller vem de älskar. Genom att stötta Regnbågsfonden bidrar vi till deras viktiga arbete för mänskliga rättigheter, det är vi mycket stolta över och vi hoppas att fler vill bidra, säger Johan Hellström, ägare och vd på Björn Axén.

Hjälp oss att skapa en värld där alla människor har samma grundläggande rättigheter och friheter, oavsett sexuell läggning och könsidentitet. Till förmån för Regnbågsfonden ger vi nu våra kunder möjligheten att runda upp deras köp i alla våra salonger. Pengarna går oavkortat till Regnbågsfonden och stödjer deras livsviktiga uppdrag för allas lika värde.

Copyright © Björn Axén 2021. Björn Axén Retail AB, org. nr: 556545-4302