Björn Axén
250.000000

Cool Silver Shampoo 250 ml

180,00 kr
  • Silverschampo som dämpar och neutraliserar gula toner i blonda och gråa hår
  • Ger vacker glans
  • Vegan
Läs mer
  • Fri frakt över 500 kr i e-handeln
  • Nöjd-kund-garanti
  • Betala med Klarna

Cool Silver Shampoo är ett vårdande silverschampo som fungerar antistatiskt och ger en fin glans. Vårdande veteprotein och vitamin E återfuktar och mjukgör hår och hårbotten. Produkten bär en härlig doft av Frosty Apricot.

Hur fungerar Silverschampo? När håret har en varm ton så skiftar det i gult och genom att tillföra lila pigment så neutraliserar man de gula tonerna och håret får en kallare nyans. Både blonda och gråa hår upplevs ibland som livlösa och matta. Genom att tillföra lila pigment ser håret både friskare och vackrare ut med ökad glans och lyster.

Bar-code: 7350001703428

Massera in schampo i fuktigt hår och låt verka 2-5 minuter, skölj ur noggrant. För bästa effekt och vård, fortsätt behandlingen med Cool Silver Conditioner. Balsam är viktigt för att återfukta både hår och hårbotten.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Glycol Stearate, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Acid Violet 43, CI 60730, Cocamide DEA, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate
Att återvinna din förbrukade plastförpackning är alltid bra ur miljösynpunkt då det spar både energi och material. Förpackningar av plast sorteras i behållaren för Plastförpackningar på din återvinningsstation. Ta av kapsyler, lock och korkar som inte är av plast och sortera dem efter respektive material. Du bör skölja ur eventuella rester av produkten innan du lämnar den till återvinning, men det bästa är förstås att använda slut på den helt.
Björn Axén Cool Silver Shampoo är vinnare av 2012 års Swedish Beauty & Cosmetics Awards!